Főoldal
image description
image description

2 az 1-ben megoldás férfiaknak

Rendeld meg most!

FANTASZTIKUS SZEXUÁLIS
TELJESÍTŐKÉPESSÉG ÉS EGÉSZSÉGES
PROSZTATA, AKÁR NÉHÁNY HÉT ALATT!

A Pro Eros kapszula egy olyan speciális étrend-kiegészítő készítmény, mely azon férfiak számára készült, akik valamilyen prosztata problémával küzdenek, illetve szexuális teljesítményük kívánnivalót hagy maga után. A termék mindkét problémára megpróbál segítséget nyújtani, a prosztata (dülmirigy) megnagyobbodás miatt kialakuló vizelési zavarok kezelésére, valamint a férfiak teljesítőképességének és kitartásának növelésére is.

 

A prosztata a férfitest egy olyan alapvető fontosságú szerve, melyből a vitalitás, a kreatív energia és a szexuális energia ered. A prosztata elhelyezkedése a szervezeten belül azért különösen fontos, mert elsődleges feladatának ellátása során - egy különleges folyadék hozzáadása a spermiumokhoz és a mag távozásának elősegítése - az ejakulátum ugyanazon a csövön megy át, mint amelyen a vizelet távozik a szervezetből. Ez az oka, amiért a prosztatával kapcsolatos problémák egyszerre okozhatnak vizelési nehézségeket és gátolhatják a szexuális funkciókat is.

Vaso Ultra’s BIG Differences!
 • MEGNÖVELI
  SZEXUÁLIS VÁGYAD
 • A PÉNISZED VASTAGABB ÉS KEMÉNYEBB
  LESZ
 • JAVÍTJA A
  FIZIKAI
  ERŐNLÉTET,
  NÖVELI A
  KITARTÁST
 • MEGNÖVEKEDETT
  ORGAZMUSOK
 • MEGOLDJA A PROSZTATA PROBLÉMÁKAT
 • A PÁROD ÚJRA ELÉGEDETT
  LESZ VELED

Nem is olyan rég a prosztata-gondok még ritkaságnak számítottak. Nem beszéltek, nem írtak róluk, nem sokan tudtak róla. Amikor a férfiak átlagéletkora nem haladta meg az 50-55 évet, a probléma tulajdonképpen nem létezett. Amióta az orvostudomány magas szintre lépett, az átlagéletkor megnőtt, azóta a férfiak egyre inkább tudatában vannak testüknek, a prosztata-megnagyobbodás az orvosi kérdések listájának szinte 1-es számú egészségügyi problémájává vált.


Sajnos napjainkban ezek a problémák egyre nagyobb réteget érintenek, és már nem csak a 45 év feletti korosztályt, hanem a jóval fiatalabbakat, a 25-30 éveseket is. 50 év felett minden második férfi prosztata-megnagyobbodással küzd, a 80 év felettieknél ez az arány pedig már 80%-os.

 

A Pro Eros-ban található szabalpálma (törpepálma) kivonat anyagcsere szabályozó, gyulladáscsökkentő hatású, főleg a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére használják. A nem daganatos eredetű (jóindulatú) prosztata megnagyobbodás hosszan tartó, krónikus betegség, ezért a Pro Eros-t hosszabb ideig, folyamatosan kell szedni.

Naponta történő rendszeres bevétele különösen fontos a kezelés sikeressége érdekében. A panaszok enyhülése csak kb. 4-6 hét múlva várható, és kb. 3-4 hónap után várható a teljes hatás elérése. A Pro Eros-t megelőzési szándékkal, akár éveken keresztül is biztonsággal lehet szedni.


A másik nagyon gyakran előforduló probléma a férfiaknál, a szexuális teljesítőképesség csökkenése. A Pro Eros kapszula ezen megpróbál olyan módon segíteni, hogy válogatott összetevői révén növelheti a kitartást, és jobb fizikai állóképességet biztosíthat a felhasználók számára.

A Pro Eros kapszula összetevői úgy lettek összeválogatva, hogy minden tekintetben segítsék a szervezet jobb teljesítőképességét, azáltal, hogy plussz energiához juttatja azt, ezáltal javítja az erőnlétet és a szexuális aktivitást. Tehát a Pro Eros kapszulát nevezhetjük egy férfiaknak készült "2 az 1-ben" készítménynek is, mivel a várható hatás a férfiakat érintő két legnagyobb problémára próbál megoldást nyújtani!

 

 

 

 

Figyelem

 

 

 

 

Rendeld meg MOST!

 

 

 

 

Jelenleg nem rendelhető!

1 doboz Pro Eros
2+1 doboz Pro ErosTekintsd meg a Pro Eros termékcsalád többi termékeit:Pro Ertos Rapid Pro Ertos Long
További részletek
További részletek

További termékeink