Főoldal
image description
image description

FEDEZZE FEL, HOGY MIÉRT VÁLASSZA EGYRE TÖBB FÉRFI A PRO EROS LONGOT!

Rendeld meg most!

ISMERD MEG LEGÚJABB, 100%-BAN
TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
FANTASZTIKUS POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYÜNKET!

A Pro Eros Long kapszula egy kizárólag természetes összetevőkből álló, szakemberek által összeállított férfiaknak készült speciális étrend-kiegészítő. Olyan gondosan összeválogatott gyógynövényekből készül, amelyeket már évszázadok óta használnak potencianövelésre a világ számos országában. Hosszas kísérletezés során fejlesztettük ki végül ezt a nagyszerű terméket, hogy az a lehető leghatásosabban segíthessen a potenciaproblémákkal küzdő ügyfeleink számára. A Pro Eros Long gyártása GMP-minősítésű gyárban, a legmodernebb technikával, szigorú ellenőrzés mellett történik. A felhasznált alapanyagok mind bevizsgáltak, semmiféle hormont, vagy szintetikus anyagot nem tartalmaznak!

 

Ez a készítmény a Pro Eros termékcsalád legújabb terméke, amely egy kúraszerűen szedendő potencianövelő. Szedése során a következő hatásokat tapasztalhatja meg:


 • MEGNÖVEKEDETT POTENCIÁT
 • GYORSABB REGENERÁLÓDÁST
 • KŐKEMÉNY EREKCIÓT
 • SEGÍTSÉGET A FÁRADSÁG ÉS A KIMERÜLTSÉG LEKÜZDÉSÉBEN

Vaso Ultra’s BIG Differences!
 • MEGNÖVEKEDETT
  POTENCIA
 • ERŐSEBB, TARTÓSABB
  EREKCIÓ
 • GYORSABB
  REGENERÁLÓDÁS
 • SEGÍTSÉG A FÁRADSÁG ÉS
  KIMERÜLTSÉG LEKÜZDÉSÉBEN
 • JÓTÉKONY HATÁS, A
  SPERMIUMOK MOBILITÁSÁRA

EGYEDI, TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK:


A Pro Eros Long kizárólag természetes össze-tevőket tartalmaz, nincs semmilyen ismert mellékhatása. Ezen kivonatok és gyógynövények ilyen hatékony keverékét semmilyen más termékben nem találja meg! A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával!HOGYAN KELL SZEDNI A PRO EROS LONG KAPSZULÁT?


Mivel ez a termék egy kúraszerűen szedendő készítmény, ezért a maximális hatás elérése érdekében ajánlott minimum 3-4 hónapig folyamatosan szedni, de a teljes kúra akár 6 hónapig is eltarthat!


Mivel Pro Eros Long hatóanyaga kizárólag gyógynövényekből áll, ezért a kifejtett hatás egyénenként eltérő lehet. Lehet olyan személy, akinél már 2-3 hét után érezhetőek lesznek a pozitív változások, és lesz olyan is, akinél ez jóval több időbe fog telni.SZEDÉSI ÚTMUTATÓ:


Az ajánlott napi adag, 2x1 kapszula. Egyet vegyen be reggel és egyet délután vagy este, egy pohár (2 dl) szénsavmentes vízzel. A kapszulákat javasoljuk, hogy éhgyomorra vegye be (legkevesebb 15 perccel étkezés előtt). Ha bármilyen gyomortáji panaszt tapasztal, a kapszulát vegye be evés után!


Figyelem!: Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A Pro Eros Long egy étrend-kiegészítő, amely recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!


Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.


 

 

 

Figyelem

 

 

 

 

Rendeld meg MOST!

 

 

 

 

MELYIK KISZERELÉST VÁLASZTOD?

1 doboz Pro Eros Long
2+1 doboz Pro Eros LongTekintsd meg a Pro Eros termékcsalád többi termékeit:Pro Ertos Rapid Pro Ertos 2 az 1-ben
További részletek
További részletek

További termékeink